Klicka ovan för större bild.
Välj bild med flikarna nedan

Liten babytech filt

Filten Babytech är en skön, mjuk och värmande filt i fleece för den lilla babyn. Filten har ett stort antal etiketter, alla i olika färg, material och storlek. De unika etiketterna älskar bebisar och småbarn att fingra, joxa och pilla med.

Lilla filten

Den lilla filten har storleken 45x45 cm vilket underlättar för den lilla att hantera filten. Filten har 24 olika etiketter.

Information

Filten Babytech är mönsterskyddad i Sverige och EU. All kopiering i någon form är förbjuden.

Tvättråd

Filten Babytech går bra att tvätta i 40 graders maskintvätt. Tyget är tillverkat på ett sätt som ska göra den motståndskraftig mot att noppra sig, men som allt annat fleecetyg kan den trots detta med tiden bli något nopprig i alla fall. Denna process går att fördröja om man tvättar Babytech filten i en tvättpåse, eller om du inte har någon sådan går det bra att använda ett örngott. Detta är att rekommendera då nötningen i tvättmaskinen ruggar upp ytan med tiden.

 

Beställning

Det går bra att köpa produkterna direkt här av oss. Frakt enligt postens prislista tillkommer. Vi levererar den mot 14 dagars faktura direkt hem till dig med posten. För att vi ska kunna göra detta måste vi ha ert fullständiga namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. Leveranstid är ca 4-5 arbetsdagar beroende på var i Sverige du bor. För att beställa filten klickar ni på nedanstående länk för att komma till ett beställningsformulär:

Jag vill beställa!

Betalning

Alla priser är inklusive moms. Vid betalning efter förfallodagen debiteras dröjsmålsränta 15%. Vid påminnelse debiterar vi en lagstadgad påminnelseavgift på 50 kr. Betalas inte fakturan inom den tid som anges på påminnelsen kommer fakturan att överlämnas till inkasso och då tillkommer även en inkassoavgift på 160 kr per faktura.


Våra samarbetspartners är:

Grafisk form: Anne Bengtsson Grafisk Form
Stöd: Almi Företagspartner Stockholm AB
Patent-/mönsterskydd: Bergenstråhle & Lindvall AB
Foto: Fotograf P.O Bejsjö
Webbdesign: Ants IT-Support

 


Produkter  ::  Åsikt  ::  Kontakt  ::  Återförsäljare  ::  Nyheter  ::  Beställning  ::  Cookies

Copyright © 2004-2018 Babytech, Alla rättigheter förbehållna. login