Produkt Bild
Klicka ovan för större bild.
Välj bild med flikarna nedan

Stora kudden babytech

Kudden Babytech är en skön, mjuk och härlig kudde för den lilla babyn. Materialet är 100 % bomull med polyester-fyllning, Kudden har ett stort antal etiketter, alla i olika färg, material och storlek. De unika etiketterna älskar bebisar och småbarn att fingra, joxa och pilla med.

Tre färger

Den stora kudden är 38x55 cm stor. Kudden passar bra i t ex säng, vagn, vagga eller på golvet. Kudden har 22 olika etiketter. Vikten på fyllningen är 150 gram.

Information

Kudden Babytech är mönsterskyddad i Sverige och EU. All kopiering i någon form är förbjuden. Babytech är ett registrerat varumärke.

Tvättråd

Kudden Babytech går bra att tvätta i 60 graders maskintvätt.

Våra samarbetspartners är:

Producent: Ullmanco AB
Grafisk form: Anne Bengtsson Grafisk Form
Stöd: Almi Företagspartner Stockholm AB
Patent-/mönsterskydd: Bergenstråhle & Lindvall AB
Foto: Fotograf P.O Bejsjö
Webbdesign: Ants IT-Support

 

Beställning

Det går bra att köpa produkterna direkt här av oss. Frakt enligt postens prislista tillkommer. Vi levererar den mot 14 dagars faktura direkt hem till dig med posten. För att vi ska kunna göra detta måste vi ha ert fullständiga namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. Leveranstid är ca 4-5 arbetsdagar beroende på var i Sverige du bor. För att beställa filten klickar ni på nedanstående länk för att komma till ett beställningsformulär:

Jag vill beställa!

Betalning

Alla priser är inklusive moms. Vid betalning efter förfallodagen debiteras dröjsmålsränta 15%. Vid påminnelse debiterar vi en lagstadgad påminnelseavgift på 50 kr. Betalas inte fakturan inom den tid som anges på påminnelsen kommer fakturan att överlämnas till inkasso och då tillkommer även en inkassoavgift på 160 kr per faktura.


Våra samarbetspartners är:

Grafisk form: Anne Bengtsson Grafisk Form
Stöd: Almi Företagspartner Stockholm AB
Patent-/mönsterskydd: Bergenstråhle & Lindvall AB
Foto: Fotograf P.O Bejsjö
Webbdesign: Ants IT-Support

 


Produkter  ::  Åsikt  ::  Kontakt  ::  Återförsäljare  ::  Nyheter  ::  Beställning  ::  Cookies

Copyright © 2004-2018 Babytech, Alla rättigheter förbehållna. login